Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Kwalitatief goede lampen voor scherpe prijzen

Sta jij op het punt volledig over te stappen op LED verlichting? We kunnen Led Online van harte aanraden. Deze led-expert heeft veel ervaring met het opstellen van professionele lichtplannen. Het gaat dan om bedrijven in de meest uiteenlopende branches: kantoor, horeca, etalage en food bijvoorbeeld. Voor de etalage zijn kantelbare spots erg geschikt. Een prachtmodel in de collectie van Led Online is de Roma. Deze zogenoemde inbouw banaanspot is compact, draai- en kantelbaar en heeft een poedercoating. In het armatuur zit een Philips Led SLM module & driver. De Roma is er in zwart en wit. Hij is direct leverbaar; voor 17.00 uur bestellen, betekent morgen in huis. Op de lamp zit 5 jaar garantie.

Naast bovengenoemde verkoopt Led Online nog veel meer LED spots. We lichten de Lucca Doppio eruit. Dit inbouwarmatuur heeft twee cardanische spots. Cardanisch wil zeggen dat de lamp aan twee scharnieren hangt binnen een ronde ring. De twee scharnieren liggen op één lijn en de ring hangt zelf binnen een grotere ring maar dan met scharnieren die loodrecht staan op de andere twee. In deze lamp passen AR111 leds. De lichtbron wordt er in dit geval niet bijgeleverd. De afmetingen zijn 375 mm (l) bij 203 mm (b) bij 111 mm (h). Led Online raadt de Lucca Doppio onder meer aan voor residentiële toepassingen.

We sluiten af met een opsomming van ledlampen die veel verkocht worden:

–        led paneel 60×60 36W 125 LM/W;

–        led paneel 60×60 30W 135 LM/W UGR19;

–        led inbouw noodarmatuur paniekverlichting;

–        led railspot Elena S wit zwart;

–        led strip 5m koud wit 6000K 24V IP65 60 led P/M;

–        led strip 5m koud wit 6000K 12V IP65 60 led P/M.

De Elena is een dimbare aluminium 3-fasenrailspot. Er zijn drie versies qua binnenringafwerking: goud, zwart en wit. De lichtkleur van deze lamp is 2700K oftewel extra warm witlicht. Met een gradenbundel van 40, een kleurweergave (CRI) van >90 en een levensduur van 50.000 uren is dit een ideale lamp voor restaurants en cafés.