Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Vervuilde werkplek is verleden tijd

Vervuilde werkplek is verleden tijd

Hoe langer ik werkte bij mijn werkgever, hoe erger ik me begon te storen aan de vervuilde werkplekken. Doordat dit bedrijf werkt met flexplekken, waren de werkplekken gewoon niet goed schoon. Ondanks het feit dat er een kantine is, maakten maar weinig mensen gebruik van die ruimte. De meesten zaten iedere pauze te lunchen achter hun werkplek, waardoor er heel veel eetresten op en tussen de hardware eindigden.

Natuurlijk kwam er eens per week een paar uur een schoonmaakster over de vloer, maar die haalde alleen overal een doekje overheen en stofzuigde. Verder niks. Daarom vertelde ik mijn werkgever over De Hardware Hygiënist.

De Hardware Hygiënist

De Hardware Hygiënist is een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele computerreiniging. Hierbij kunt u denken aan een toetsenbord reiniging, laptop reinigen of een pc schoonmaken.

Dat doen de medewerkers eenmalig, maar ook periodiek. En op de vraag of u ergens aan vast zit, is het antwoord ‘nee’. Er is niet meteen sprake van een contract! Daarnaast doen de medewerkers ontzettend hun best om geen werkprocessen te verstoren. Daar bent u van gegarandeerd. U kunt gewoon uw werk uitvoeren terwijl de schoonmakers de werkplekken grondig reinigen.

Grondig schoon

Wist u dat toetsenborden, laptops, muizen en telefoon een bron zijn van wel tienduizenden bacteriën? Die bacteriën kunnen vervelende gevolgen met zich mee brengen. Zo kunnen medewerkers ziek worden en zelfs huidirritaties en griep krijgen. Die kans is door het delen van werkplekken zeker groot. Kortom: een goede grondige schoonmaakbeurt draagt bij aan het welzijn van de medewerkers. Maar ook aan hun productiviteit! Waar wacht u nog op?

Meer weten over De Hardware Hygiënist?

Wit u meer weten over dit bedrijf of meteen de professionele hulp van de deskundigen inschakelen? Neem dan eens een kijkje op de website, daar vindt u meer informatie. Daar kunt u uiteraard ook meteen contact opnemen óf een offerte aanvragen.

Voor meer info : https://www.dehardwarehygienist.nl/