Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Zwembad met frame

Een ingebouwd zwembad is vaak te duur. Je gebruikt het zwembad maar een aantal dagen in het jaar en het moet gedurende een lange periode worden onderhouden. Daarom kiezen veel mensen om een zwembad met frame te kopen. Als de weersomstandigheden het toelaten, dan kan het zwembad worden opgezet. Als de weersverwachtingen weer afnemen, dan kan je het zwembad leeg laten lopen en weer opruimen. Het opblaaszwembad neemt ook weinig ruimte in beslag. De prijs van het zwembad is ook niet extreem hoog. Een zwembad met frame brengt een aantal voordelen en nadelen met zich mee. Lees snel verder en ontdek ze.

 

Groter

Een zwembad met frame is vaak groter dan de andere tijdelijke zwembaden. De kinderen kunnen in een zwembad met frame echt zwemmen. Het zwembad gevoel wordt in de achtertuin gecreëerd met dit zwembad. Het zwembad wordt niet opgeblazen, maar door het frame en het water blijft het zwembad in takt. Het nadeel hiervan is de hoge waterrekening. Als het water één keer in het bad zit, dan is het ook klaar. Het is enkel nog de taak om het bad goed te onderhouden. Dit kan eenvoudig door middel van de juiste pompen en tabletten.

 

Lange levensduur 

Het zwembad met frame heeft een lange levensduur. Het gaat vaak langer mee dan een opblaasbaar zwembad. Het is steviger en duurzaam door haar frame. Het zwembad is wellicht iets duurder dan een opblaaszwembad, maar je zult er ook zeker langer profijt van hebben. Het is wel goed om rekening te houden met de juiste ondergrond voor je zwembad. Het zwembad kan op het gazon worden geplaatst, maar de voorkeur gaat uit naar een stevigere ondergrond. De prettigste ondergrond is een vlonder. Dit is een houten stevige ondergrond. Op de tegels beschadigd het zwembad wellicht sneller. 

 

Kiezen maar 

Nu we een aantal voor- en nadelen over het frame zwembad hebben besproken is het tijd om het zwembad aan te schaffen. Je moet wel de ruimte hebben voor een zwembad met frame in je tuin, aangezien het zwembad vrij groot is. Het is wel een stuk voordeliger dan het inbouwen van een zwembad en je zult er veel plezier van ervaren. Koop jij binnenkort een zwembad met frame? Dan geniet jij deze zomer optimaal van het zonnetje in jouw tuin. 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/