Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Leiders laten dingen gebeuren

Bij Ivpp ontwikkelen we Leiderschapsvaardigheden bij mensen zodat zij het vertrouwen en de autoriteit hebben om een echt verschil in hun organisaties te maken.

Leiderschap is één van die dingen die vaak zo moeilijk zijn om te definiëren maar je wet wat het is als je het zien, en je weet zeker wanneer het ontbreekt.

Je kan nu wat mensen hebben die inspanningen moeten doen en veel meer op hun bord krijgen bij een leiderschapsrol dan ervoor. Je moet hen het soort leiderschap tonen waar anderen naartoe moeten werken.

Het kunnen managers zijn die de volgende stap hebben genomen en verder willen gaan dan gewoon goed of zelfs uitstekende manager zijn, om inspirerende leiders te worden binnen het bedrijf.

Leiderschapstraining Objectieven
Goed leiderschapsgedrag begrijpen
Het verschil tussen leiderschap en management leren
Inzicht in je patronen, geloofsovertuigingen en regels krijgen
Kwaliteiten en sterktes bepalen
Bepalen hoe goed je alles rond jou opmerkt
Interpersoonlijke vaardigheden en communicatievaardigheden bijschaven
Over betrokkenheid en hoe je dingen sneller kan doen gaan leren
Belangrijke beslissingen maken
Omgaan met jouw stress en die van anderen
Anderen versterken, motiveren en inspireren
Leidinggeven door het voorbeeld te zijn

Maar wat is een leider eigenlijk?
Onze aanpak is om een leiderschapsprogramma aan te bieden waar geboren leiders de vaardigheid en het inzicht kunnen ontwikkelen om goede leiders te worden. En waar onervaren leiders leren hoe ze met flair en authenticiteit kunnen leiden.

Ivpp Leiderschapsontwikkeling- en -trainingsprogramma’s
Onze Leiderschapsontwikkeling- en -trainingsprogramma’s pushen elke afgevaardigde om een enorm persoonlijk inzicht te verkrijgen in wat hen opjaagt en dan, met die kennis over zichzelf, om uit hun ‘comfortzone’ te gaan en nieuw en uitdagend territorium op te zoeken.

Hierbij focussen we op hun mogelijkheid om te zien wat er aan de gang is. Dit is de essentiële kwaliteit die iedereen in elke leiderschapspositie moet ontwikkelen. Of je nu een bedrijf hebt, een kerk runt of thuis de boel onder controle houdt, je kan hier niet in uitblinken, behalve als je dingen uit andere standpunten kan bekijken.

Eens je je ‘zie-vaardigheid’ hebt ontwikkeld, kan je de vaardigheden die dingen laten gebeuren, dingen oplossen en dingen vooruit laten gaan ontwikkelen. Je kan een visie creëren, anderen motiveren en inspireren, een duidelijke agenda opstellen en diegenen ondersteunen die je visie realiteit helpen worden.

Essentiële Leiderschapsvaardigheden:
– Authenticiteit
– Goede communicatie
– Geleerd zijn
– Snel denken
– Humor
– Flexibiliteit
– Integriteit
– Onweerstaanbare aanwezigheid
– Empathie

 

Voor meer info : https://www.ivpp.nl/leiderschapstraining/