Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Hét adres voor uw nieuwe naambord: Naambordkopen.nl!

Wilt u het huidige kunststof plaatje naast de voordeur vervangen door een glazen, houten of emaille naambord? Wij weten een perfect adres om een nieuw bord uit te zoeken: Naambordkopen.nl!

Internetwinkel Naambordkopen.nl heeft haar assortiment zo ingericht dat u gemakkelijk en snel uitkomt bij een op uw wensen en verwachtingen aansluitend naamplaatje. De borden zijn per materiaal gerangschikt. Voorbeelden zijn: leisteen, glas en marmer. We lichten alle drie hier kort toe.

Het naambord van leisteen

In het Duits wordt leisteen schiefer genoemd. De Engelse benaming is slate. Belangrijk kenmerk van leisteen is de gelaagdheid: kwarts met veldspaat en mica. Leisteen is metamorf. Dit betekent dat temperatuur, druk of een bepaalde vloeistof heeft gezorgd voor kristallisering / metamorfosering van het gesteente. Leisteen is bijzonder geschikt om naamplaten van te maken. De borden zien er stoer uit en gaan lang mee. Af en toe een natte doek erover is genoeg om ze mooi te houden. Als u kiest voor een leistenen naambord krijgt u iets unieks in handen. Ieder bord heeft een andere vorm en een net iets andere maat. Voor degenen die combinaties van materialen leuk vinden: Naambordkopen.nl verkoopt naamborden van leisteen met een RVS voorplaat. Op zo’n RVS naambord is voldoende plek voor zowel naam als huisnummer.

Het naambord van glas

In de natuur is glas te vinden als lavaglas oftewel vulkanisch glas. Glas werd in de steentijd gebruikt als decoratieve en / of beschermende laag op aardewerk. Toen de glasblaastechniek werd ontwikkeld – in de eerste eeuw voor Christus- werd het mogelijk gebruiksvoorwerpen van glas te maken. Op Naambordkopen.nl treft u naamplaten van gematteerd glas en van gebrokkeld glas, maar ook glazen borden met een achter-plaat van RVS.

Het naambord van marmer

Natuurproduct marmer bestaat uit het koolzure zout van calcium (= calciumcarbonaat). Een naamplaat van marmer straalt een en al klasse uit. Naast naamplaten kan Naambordkopen.nl ook marmeren borden voor op een graf leveren. Zo’n bord is 1 cm dik. De lichtgrijze tekst wordt erin gegraveerd. Het bestellen van een grafplaat gaat op dezelfde manier als bij de huisnummers en de naamplaatjes. U klikt op het bord van uw voorkeur. Vult de gevraagde gegevens in. De plaat wordt binnen een aantal werkdagen aan uw voordeur afgegeven.

 

https://naambordkopen.nl/