Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger

Bent u er onlangs achter gekomen dat u zwanger bent, maar was dit niet de bedoeling? Dan overweegt u misschien een abortus. Dit is geen eenvoudige beslissing, maar in sommige gevallen wel de juiste. De beslissing om uw zwangerschap af te laten breken is aan u. Het is prettig als u met iemand over de situatie kunt praten en er rustig over na kunt denken. Als u het moeilijk vindt om erover te praten met iemand in uw directe omgeving, dan staan we bij Bloemenhove, abortuskliniek bij Amsterdam, voor u klaar. 

Bloemenhove kliniek

Bloemenhove is een abortuskliniek die opgericht is in 1971 om meisjes en vrouwen de mogelijkheid te bieden om controle te nemen over hun eigen leven. Vandaag de dag helpen we nog steeds veel vrouwen die om welke reden dan ook niet voor een baby kunnen of willen zorgen. U kunt bij ons terecht voor een overtijd behandeling en voor steun en advies. In onze kliniek staat een professioneel team van vrouwelijke artsen en verzorgers klaar om u te ondersteunen en begeleiden. Ons doel is om deze ervaring zo prettig mogelijk voor u te maken.

Abortus behandelingen

Bij Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor abortus tot 22 weken. We maken gebruik van verschillende methoden om de zwangerschap af te breken. Dit is afhankelijk van de duur van uw zwangerschap. Tot acht weken kan in de meeste gevallen gebruik worden gemaakt van de abortuspil. Deze neemt u in bij ons in de kliniek, zodat de zwangerschap niet verder kan ontwikkelen. U krijgt vervolgens medicatie mee naar huis, die ervoor zorgt dat de vrucht afgestoten wordt. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl