Linkzoekertje
Image default
Woning en Tuin

Stijlvolle wandkleden en dito lampen kun je online bestellen bij Deens

Regelmatig heeft Deens prachtige lampen in de aanbieding. En dan bedoelen we niet goedkope lampen. Nee, we hebben het bijvoorbeeld over een design schemerlamp van het Good&Mojo label, een innovatieve House Doctor tafellamp of een eersteklas it s About RoMi wandlamp. Houd de sale op Deens.nl dus goed in de gaten. Als nieuwe klant kun je direct profiteren door je op te geven voor de nieuwsbrief. Als verse abonnee profiteer je van 10% korting op de eerste aankoop. We staan even stil bij het merk It’s About RoMi. RoMi staat in dit geval voor: ‘realistic, open minded individuels’ oftewel realistische, ruimdenkende individuen. In 1993 startte dit bedrijf in Amsterdam. Het stadse leven en de natuur vormen inspiratiebronnen voor de designers. In het assortiment tref je naast wandlampen ook tafellampen, bureaulampen en staande lampen. Afzonderlijke series lampen van It’s About Romi hebben namen van steden wereldwijd. Florence is een voorbeeld en ook Zürich, Cambridge, Brussel en Chicago.

Urban Cotton wandkleden zijn kunstzinnig en origineel. Ieder afzonderlijk kleed is gemaakt van 100% duurzaam katoen. Het atelier van dit merk staat in Amsterdam-Noord. Verschillende jonge ontwerpers werken daar dagelijks aan de prachtige wandkleden-collectie. Ze hebben allemaal een verschillende achtergrond (fotografen, graffiti artiesten, grafisch vormgevers et cetera) en dat zorgt voor variatie bij Urban Cotton. De kleden worden in beperkte oplage gemaakt. Voor de volledigheid melden we dat er op het gebied van muurdecoratie ook andere namen zijn. Madam Stolz levert hippe decoraties van zeegras en het House Doctor-team is verantwoordelijk voor stoere jute wandkleden.

Ben jij trendgevoelig? We adviseren je de rubriek ‘nieuw’ op Deens.nl te checken. Je vindt daar een overzicht van recent binnengekomen items. Op dit moment tref je er bloempotten, handgemaakte kommen, lampenkappen, decoratieve borden, theepotten, natuurstenen dieren, keramieken kannen, thermosbekers, kussenhoezen en nog veel meer.

Vragen over Deens-producten kun je telefonisch en per mail stellen: 06 – 23 62 15 58 en klantenservice@deens.nl. De medewerkers zijn op werkdagen aanwezig.

 

https://www.deens.nl