Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Betrouwbaarheid webwinkels

Wij zijn altijd bezig met het online vertrouwen van consumenten in webwinkels te verbeteren. Momenteel is Trustpilot de wereldleider als het aankomt op vertrouwen. Veel consumenten gaan namelijk vaak eerst na of een winkel wel doet wat het beloofd dat het doet. En zo gek is dat niet! Want uit landelijk onderzoek is gebleken dat er maandelijks nog steeds duizenden webshops bij worden gemaakt. Dan is er dus genoeg reden om even wat onderzoek uit te voeren.

Bekijk wat onze klanten van Trustpilot vinden

Trustpilot is sinds dit jaar het meest krachtige reviewplatform ter wereld. Wij streven naar verbetering voor zowel onze klanten als de consument, en alle feedback die wij ontvangen draagt hieraan bij.

Lockpick Webwinkel betrouwbaar

Voor ons onderzoek zijn wij eens gaan kijken in de wat uniekere niches van de markt. Onlangs hebben wij daarvoor contact opgenomen met Lockpick Webwinkel dat sinds kort klant is geworden bij ons. Met behulp van Trustpilot kan Lockpickwebwinkel betrouwbaar reviews winnen van haar klanten. Door een hele specifieke markt lijken veel concurrenten een gelijke naam te hebben aan die van Lockpickwebwinkel. Helaas werkt dit voor deze winkel in het nadeel, want zij lijden hierdoor aan het slechte imago van de concurrent. Met Trustpilot heeft deze webwinkel het vertrouwen van haar klanten weer volledig zelf in de hand.

Doordat betrouwbaarheid erg belangrijk is voor je klanten zal Trustpilot er voor zorgen dat deze winkel een hogere conversie haalt. Met behulp van Trustpilot kan namelijk ook Lockpickwebwinkel ervoor zorgen dat de conversie stijgt met 130% en de omzet met 315%. Ook is het mogelijk om Google review sterren te ontvangen met Trustpilot

Slijpuniversiteit betrouwbaar

Niet alleen commerciële websites, maar ook non-profit organisaties zijn welkom op Trustpilot. Slijpuniversiteit wilt mensen bereiken die handgereedschap willen leren slijpen op slijpstenen. Het idee is uniek en de website ziet er erg jong en fris uit. Als mensen tevreden zijn met de informatie die ze van deze site ontvangen hebben mogen ook zij een review achterlaten op Trustpilot. Hierdoor weten nieuwe bezoekers dat Slijpuniversiteit een betrouwbare website is die er alles aan doet om haar bezoekers tevreden te houden.

Trustpilot iets voor jou?

Wij kunnen ook bij jouw klanten het vertrouwen in jouw winkel verbeteren. We willen je daarom graag een keer uitnodigen om eens onze website te bezoeken. Trustpilot staat klaar om ook jouw bezoekers meer vertrouwen in jouw winkel te geven.

Voor meer info : https://nl.trustpilot.com/