Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Mooi oud eiken bankje gezocht?

Wil jij graag een leuk oud eiken bankje voor in huis of in de tuin? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf maakt unieke meubels van eikenhout, die extra sfeer in jouw huis of tuin kunnen gaan brengen. Alle meubels die zij maken worden volledig met de hand gemaakt. Zo weet jij dat ze ook in jouw oud eiken bankje de tijd en energie stoppen om het prachtig te maken! Wil jij ook graag een eikenhouten meubel? Neem dan zeker nu snel een kijkje op de website van dit bedrijf of neem direct contact op!

Handgemaakt

Alle meubels van eikenhout die dit bedrijf maakt, worden volledig met de hand gemaakt. Ook gebruiken ze exclusief hout dat aan zijn tweede leven begint. Dit eikenhout is daarom altijd natuurlijk en onbewerkt. Zo kan jouw oud eiken bankje vroeger een stuk boerderij of picknick tafel zijn geweest! Dat maakt dat het oud eiken bankje toch nog een extra stukje karakter erbij krijgt. Ook zal je merken dat de meubels kenmerken hebben van een verleden. Een klein scheurtje, een oude bout of een deukje zou je tegen kunnen komen in jouw oud eiken bankje. Zo heb jij een zeer uniek stuk meubel!

Showroom

Twijfel je nog een beetje of je wel een oud eiken bankje in huis wilt hebben? Dan is het een idee om een afspraak te maken met dit bedrijf om een keertje langs te komen in de mega showroom die zij op twee locaties hebben. De showroom van 2000 vierkante meter laat allerlei eikenhouten meubels zien, waaronder ook een oud eiken bankje. Zo kun jij het product even in het echt bewonderen voordat jij jouw uiteindelijke besluit maakt. Neem daarom nu snel contact op met dit bedrijf om gelijk jouw eigen afspraak naar de showroom te gaan maken!