Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Op de juiste manier een pakket versturen

Een pakketje op de juiste manier versturen is niet voor iedereen weggelegd. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd met het verzenden van post, en dat zal voorlopig ook nog blijven gebeuren. Graag delen we een aantal tips om gemakkelijk en zonder al te veel problemen zelf een pakket versturen.

Zorg voor een stevige verpakking. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de inhoud van het pakketje netjes blijft en hier moet je zelf in investeren. Bespaar dus niet door een slappe doos te kopen en pak breekbare goederen goed in. Koop indien nodig een tape met breekbaar erop of geef het op een andere manier aan op de verpakking. Zorg dus voor kwalitatief hoog verpakkingsmateriaal zoals bubbeltjesplastic in plaats van kranten of wc-papier!

Verzeker kostbare verzendingen! Heb jij net je telefoon verkocht via marktplaats en ga je deze naar de koper opsturen? Het zou toch heel naar zijn als de telefoon dan stuk gaat tijdens de verzending, ondanks je zorgvuldige inpakken. Verzeker dus altijd producten van waarde voor ze de deur uit gaan.

Heeft u wel echt een pakket nodig? Past het door de brievenbus en is het niet breekbaar? Als het product minder weegt dan 3 kilo, niet breekbaar is en door de brievenbus past, kunt u overwegen om het op een andere manier te verzenden.

Een pakket versturen buitenland is een ander verhaal. Dit kon vroeger nog een hele klus zijn, maar tegenwoordig gaat dit gemakkelijk via een aantal aanbieders. De prijs ligt ook niet altijd meer zo hoog als dat vroeger het geval was. Mocht je dus online producten aanbieden en deze internationaal willen verzenden, kan dit voor een zachte prijs.

Houdt goed rekening met deze tips bij het verzenden van een pakket en gebruik een vergelijkingsdienst zoals Cheapcargo.com om je producten zo goedkoop mogelijk te verzenden!

Voor meer info : http://www.cheapcargo.com