Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Donkere kringen bestrijden

Heeft u last van donkere kringen onder uw ogen en wilt u niets liever dan hier vanaf komen? Het is mogelijk, alleen veel vrouwen weten nog niet hoe. Wallen onder de ogen zijn voor veel mensen een bron van schaamte, zeker als ze hier de hele dag commentaar op krijgen door de vraag te krijgen of ze wel goed geslapen hebben. Soms valt er helaas niets te doen aan wallen door meer te slapen, want je hebt ze nou eenmaal. Ook worden wallen vaak verward met donkere kringen, maar dit is dus iets anders. Gelukkig is er wel iets aan te doen.

Als mensen klagen over hun wallen dan bedoelen ze vaak eigenlijk de donkere kringen onder hun ogen. Dit kan genetisch bepaald zijn en ontstaat ook door een gebrek aan vocht onder het oog. Zo zie je de blauwige bloedvaatjes onder de huid en heb je als gevolg een kring onder je ogen.

Het is dus wel mogelijk om iets te doen aan die donkere kringen onder ogen, namelijk goed slapen, genoeg water drinken en weinig alcohol en cafeïne drinken. Dit kun je beter laten staan omdat je door alcohol en cafeïne minder water vasthoudt, en dat heb je nou juist nodig.

Die donkere kringen zijn dus erg naar en vervelend om vanaf te komen, maar het is mogelijk. Ook bestaan er verschillende crèmes die voor veel mensen helpen, alleen kunnen deze wel wat prijzig zijn. Door deze crèmes wordt de huid wat dikker, maar veel mensen krijgen hier wel een gevoelige huid van. Test dus vooraf of jouw huid hiertegen kan en breng het daarna pas regelmatiger aan. Hopelijk komt u met behulp van deze tips iets dichter bij die jonge, frisse uitstraling die u altijd gehad heeft. Begin zo snel mogelijk met behandelen en zie er weer jong en energiek uit!

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

In contact komen met deze diƫtist in Maassluis

Verhoog je libido in 5 stappen

Betrouwbare acupunctuur in Rotterdam